Hulthén på S-TV

Idag kan ni se Nina Unesis och Jonas Morians intervju med Anneli Hulthén. Det märks att Unesi/Morian har börjat bli lite varma i kläderna nu, följdfrågorna är aningen tuffare. Intervjun var dock i kortaste laget. Och sista frågan (från mig) var uppenbarligen svår både att ställa och att besvara: Varför byggs det så lite funktionsblandade, sammanhängande stadskvarter och så mycket uppbrutna lamell- och punkthus-områden med bara bostäder? Svaret? Jo, i Göteborg försöker man kompletteringsbebygga. Jaha?



Andra bloggar om: , , , , , ,

Kommentarer

  1. Det var inte mycket till svars Hultén gav på din fråga... Det var nästan som om hon inte förstod vad du menade med punkthus och lameller. Kompletteringsbebyggande javisst, men varför på ett så ineffektivt vis?

    SvaraRadera
  2. Hej! Om du ställer en fråga till nästa intervju lovar jag att göra den rättvisa.

    Hälsningar
    Nina Unesi

    SvaraRadera
  3. You're 2 nice Nina! Även för att vara sosse är du osedvanligt trevlig ;) Jag lovar att ställa mer koncisa frågor nästa gång...

    SvaraRadera
  4. Tsss... Det var nästan roligt att höra hennes svar. Kompletteringsbygga? What? Är det att bygga stad? Så om det är många hyresrätter så kompletterar man det med bostadsrätter då, och på så vis så har vi stadskvarter osv, osv...?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En statlig enhetsskola

Kvarteret som sprängdes